Doorzoek de website


Contact

BRIDGE2MATCH
Pastoorsveld 44
5961DT Horst


Kamer van Koophandel:

58114718

Tel.nr. 06-13175190

E-mail: info@bridge2match.com

Veiligheidsmanagement

Veiligheid wordt een steeds belangrijker begrip. Iedereen heeft er mee te maken, en in de maatschappij worden we steeds vaker opgeschrikt door veiligheidsmissers, bijvoorbeeld in de chemie, de bouw of de zorg.

Als u uw veiligheidsmanagement goed op orde heeft heeft u ook uw andere bedrijfsprocessen op orde. Anders gezegd, werken aan een verbetering van uw veiligheidsmanagement zal een verdere perfectionering van uw totale bedrijfsperformance betekenen.

Bij het verbeteren van uw veiligheidsperformance gaan het ontwerpen en implementeren van een management systeem en het veranderen van gedrag hand in hand.

BRIDGE2MATCH heeft vanuit de chemie jarenlange ervaring in best practises op het gebied van veiligheid als ook in het sturen van gedragsverandering.

BRIDGE2MATCH kan u ook ondersteunen met de uitvoering van incident- en ongevalsonderzoeken. Hierbij wordt gekeken naar zowel de structurele kant (veiligheidsvoorschriften, procedures, veiligheidsmanagementsysteem) als ook de gedragskant (Human Factor Analysis).